Mutări sedii

Relocari rapide

la noul sediu

Ati gasit un alt spatiu pentru a va muta sediul dar va ganditi in ce mod veti transporta toate obiectele? Noi suntem aici pentru dumneavoastra! Firma noastra de mutari mobila realizeaza de asemenea si mutari de sedii. Suntem o firma serioasa si mereu pregatita pentru a ne intampina clientii. Detinem masini speciale pentru acest tip de transport de mobila, bine ingrijite si echipate (inclusiv lift hidraulic). Echipa noastra este una tanara, cu multa experienta, cooperanta, rapida si eficienta. Personalul nostru este alcatuit din oameni respectuosi care vor muci in interesul dumneavoastra.

0737 838 708

Cere oferta


Rapid si in siguranta

Operatiunea de manipulare a obiectelor se va face in cel mai sigur mod si cu cea mai mare atentie. Obiectele vor fi infoliate in materiale speciale, celor fragile dandu-li-se o atentie mai mare, pentru ca dumneavoastra sa nu aveti nicio pierdere. Lucrurile vor fi asezate in masina cu grija si transportate in cel mai sigur mod. Va furnizam gratuit materialele necesare impachetarii obiectelor, dumneavoastra avand posibilitatea sa ni le returnati, pentru a fi reciclate ulterior. Oferim servicii de montare si demontare. Pretul va fi stabilit de catre un specialist care va evalua serviciul cerut si impreuna cu dumneavoastra va stabili pretul si data programarii.. Puteti fi siguri pretul va fi corect, respectandu-se principiul calitate-pret.Ne dorim sa apelati cu incredere la noi si sa ne lasati sa va fim de folos!

Ce spun clienții noștrii

Aveam nevoie rapid de o firma de mutari mobila iar un prieten mi-a recomandat Fast Moving. E incredibil cat de repede s-au miscat .

Mircea Capatana

Mircea Capatana

Director Economic

Cand ne-am mutat la noul sediu cei de la Fast Moving ne-au ajutat imediat servindu-ne cu promtitudine si seriozitate.

Anca Rosca

Anca Rosca

Manager agentie

Cand m-am mutat la noul apartament aveam nevoie de putin ajutor in mutarea unor obiecte mai grele. Cei de la Fast Moving s-au descurcat de minune.

Nicusor Dumitrescu

Nicusor Dumitrescu

Agent vanzari