Mutări sedii

Relocări rapide

la noul sediu

Ați găsit un alt spațiu pentru a vă muta sediul dar va gândiți în ce mod veți transporta toate obiectele? Noi suntem aici pentru dumneavoastră! Firma noastră de mutări mobilă realizează de asemenea și mutări de sedii. Suntem o firma serioasă și mereu pregătită pentru a ne întâmpina clienții. Deținem mașini speciale pentru acest tip de transport de mobilă, bine îngrijite și echipate (inclusiv lift hidraulic). Echipa noastră este una tânăra, cu multă experiență, cooperantă, rapidă și eficientă. Personalul nostru este alcătuit din oameni respectuoși care vor munci în interesul dumneavoastră.

0721.050.055

Cere oferta


    Rapid și în siguranță

    Operațiunea de manipulare a obiectelor se va face în cel mai sigur mod și cu cea mai mare atenție. Obiectele vor fi înfoliate în materiale speciale, celor fragile dându-li-se o atenție mai mare, pentru ca dumneavoastră să nu aveți nicio pierdere. Lucrurile vor fi așezate în mașină cu grijă și transportate in cel mai sigur mod. Va furnizăm gratuit materialele necesare impachetarii obiectelor, dumneavoastră având posibilitatea să ni le returnați, pentru a fi reciclate ulterior. Oferim servicii de montare și demontare. Prețul va fi stabilit de către un specialist care va evalua serviciul cerut și împreună cu dumneavoastră va stabili prețul și data programării. Cu siguranță costul total va fi unul corect, fiind respectat  principiul calitate-preț. Ne dorim să apelați cu încredere la noi și să ne lăsăți sa va fim de folos!

    Ce spun clienții noștrii

    Aveam nevoie rapid de o firma de mutari mobila iar un prieten mi-a recomandat Fast Moving. E incredibil cat de repede s-au miscat .

    Mircea Capatana

    Mircea Capatana

    Director Economic

    Cand ne-am mutat la noul sediu cei de la Fast Moving ne-au ajutat imediat servindu-ne cu promptitudine si seriozitate.

    Anca Rosca

    Anca Rosca

    Manager agentie

    Cand m-am mutat la noul apartament aveam nevoie de putin ajutor in mutarea unor obiecte mai grele. Cei de la Fast Moving s-au descurcat de minune.

    Nicusor Dumitrescu

    Nicusor Dumitrescu

    Agent vanzari