Debarasare mobilă

Elibereaza-ti spatiul

Exista situații când considerați că nu mai aveți nevoie de anumite obiecte și vă gândiți că nu dețineți suficient spatiu pentru a le depozita? Fastmoving vă pune la dispoziție pe lângă celelalte servicii și opțiunea de debarasare mobila.

Putem debarasa de asemenea și moloz și materialele rezultate în urma unor renovări sau construcții. Vă punem la dispoziție un set de servicii complete, constând în: încărcare, debarasare, transportul către locuri speciale urmând după caz, fie să fie reciclate, fie recondiționate.

0737 838 708

Cere oferta


  Pentru că dumneavostra să vă puteți bucura de mai mult spatiu și să nu mai fiți incomodați de prezenta unor obiecte inutile sau vechi, tot ce trebuie să faceți este să ne contactati. Împreună vom face inventarul obiectelor și vom stabili cea mai avantajosa oferta, atât pentru dumneavoastră cât și pentru noi. Acesta operațiune este gratuita în cazul în care doriți pe lângă mutare și un serviciu de debarasare sau daca mobila este într-o stare buna.

  Ce spun clienții noștrii

  Aveam nevoie rapid de o firma de mutari mobila iar un prieten mi-a recomandat Fast Moving. E incredibil cat de repede s-au miscat .

  Mircea Capatana

  Mircea Capatana

  Director Economic

  Cand ne-am mutat la noul sediu cei de la Fast Moving ne-au ajutat imediat servindu-ne cu promptitudine si seriozitate.

  Anca Rosca

  Anca Rosca

  Manager agentie

  Cand m-am mutat la noul apartament aveam nevoie de putin ajutor in mutarea unor obiecte mai grele. Cei de la Fast Moving s-au descurcat de minune.

  Nicusor Dumitrescu

  Nicusor Dumitrescu

  Agent vanzari