Depozitare

Depozitare mobilier

De asemenea, Fast Moving va ofera posibilitatea depozitarii de mobilier. Detinand mai multe spatii special amenajate va putem asigura cele mai bune conditii. Locatia spatiilor este in Bucuresti, in zone accesibile. Acestea sunt foarte sigure si bine intretinute. De asemenea sunt bine pazite de o firma de paza dar si supravegheate video. Va garantam ca obiectele dumneavoastra vor ramane intacte. Puteti depozita mobila atat pe termen scurt cat si pe termen lung. La fel cum procedam in cazul mutarilor de mobila, ne vom defasura activitatea in cel mai scurt timp si cu cea mai mare atentie. Bunurile vor fi manipulate cu profesionalism, prioritara fiind siguranta. Transportul se va face cu masini speciale, de dimensiuni corespunzatoare, bine intretinute. La incheierea procesului de depozitare, ne vom ocupa de transport .

0721.050.055

Cere oferta


  Ce spun clienții noștrii

  Aveam nevoie rapid de o firma de mutari mobila iar un prieten mi-a recomandat Fast Moving. E incredibil cat de repede s-au miscat .

  Mircea Capatana

  Mircea Capatana

  Director Economic

  Cand ne-am mutat la noul sediu cei de la Fast Moving ne-au ajutat imediat servindu-ne cu promptitudine si seriozitate.

  Anca Rosca

  Anca Rosca

  Manager agentie

  Cand m-am mutat la noul apartament aveam nevoie de putin ajutor in mutarea unor obiecte mai grele. Cei de la Fast Moving s-au descurcat de minune.

  Nicusor Dumitrescu

  Nicusor Dumitrescu

  Agent vanzari