Mutări obiecte grele

Nimic nu e usor, dar nici suficient de greu ca sa nu-l putem duce

Deoarece deținem mașini special echipate, montate cu oblon hidraulic ce poate ridica o greutate de până la 500 kg dar și personal extrem de capabil și experimentat în domeniul mutărilor, suntem alegerea potrivita în cazul în care doriți să mutați un obiect greu.

Cu toții știm că stresul dinaintea mutării este mare, mai ales daca este vorba despre un obiect valoros. Dar cu noi toate grijile dispar deoarece avem multa experiență cu obiectele grele. Am mutat spre exemplu, imprimante de peste 300 kg, piane, pianine etc.

0737 838 708

Cere oferta


  Procesul de mutare va avea loc în maxima siguranță, obiectele vor fi înfoliate în materiale corespunzătoare și asigurate cu chingi și centuri speciale. Vor fi manipulate și transportate cu mare atenție astfel încât în momentul în care ajungem la noua locație să fie intacte.

  Ce spun clienții noștrii

  Aveam nevoie rapid de o firma de mutari mobila iar un prieten mi-a recomandat Fast Moving. E incredibil cat de repede s-au miscat .

  Mircea Capatana

  Mircea Capatana

  Director Economic

  Cand ne-am mutat la noul sediu cei de la Fast Moving ne-au ajutat imediat servindu-ne cu promptitudine si seriozitate.

  Anca Rosca

  Anca Rosca

  Manager agentie

  Cand m-am mutat la noul apartament aveam nevoie de putin ajutor in mutarea unor obiecte mai grele. Cei de la Fast Moving s-au descurcat de minune.

  Nicusor Dumitrescu

  Nicusor Dumitrescu

  Agent vanzari