Transport mobilă

Transport realizat in conditii de siguranta

Doriti sa va mutati si toate aceste lucruri va dau batai de cap? Va ganditi cum veti transporta toate lucrurile in conditii bune? Firma noastra de mutari si transport mobila este ceea ce cautati, stand la dispozitia dumneavoastra in orice moment!

Suntem o echipa de profesionisti cu experienta in acest domeniu. Realizam transport de mobila atat in tara cat si in afara ei si va garantam ca lucrurile dumneavoastra vor fi transportate in cele mai bune conditii. Dispunem de masini echipate special, intretinute si voluminoase pentru siguranta transportului.

Metoda de pregatire a bunurilor inainte de a fi transportate este una profesionala. Acestea vor fi manipulate cu grija si infoliate in materiale corespunzatoare pentru ca nimic sa nu se deterioreze. In functie de buget si dorinte, va personalizam cererea astfel incat sa fiti pe deplin satisfacuti! Preturile vor varia in functie de mai multi factori: distanta pana la noua locatie, cantitatea bunurilor, etc.

0737 838 708

Cere oferta


  Transport mobila

  Indiferent de cat de complicat ar putea parea noi va asiguram ca transportul mobilei dumeavoastra se face in conditii de maxima siguranta protejand chiar si obiectele de mobilier mai fragile si ducandu-le rapid si in siguranta la destinatie.

  De asemenea putem transporta si piese de mobilier de dimensiuni mari, echipa noastra de transport mobila avand experienta vasta in rezolvarea celor mai diferite probleme care pot aparea pe parcursul transportului de mobila catre noua locatie.

  Ce spun clienții noștrii

  Aveam nevoie rapid de o firma de mutari mobila iar un prieten mi-a recomandat Fast Moving. E incredibil cat de repede s-au miscat .

  Mircea Capatana

  Mircea Capatana

  Director Economic

  Cand ne-am mutat la noul sediu cei de la Fast Moving ne-au ajutat imediat servindu-ne cu promptitudine si seriozitate.

  Anca Rosca

  Anca Rosca

  Manager agentie

  Cand m-am mutat la noul apartament aveam nevoie de putin ajutor in mutarea unor obiecte mai grele. Cei de la Fast Moving s-au descurcat de minune.

  Nicusor Dumitrescu

  Nicusor Dumitrescu

  Agent vanzari