Servicii curățenie

Aducem curatenia in casa ta

Deoarece stim ca pentru toată lumea importantă este sănătatea, iar pentru acest lucru este necesar un spațiu îngrijit, oferim servicii de curățenie pentru: apartamente, case, birouri, hale, vile.
Cu toții ne dorim să muncim sau sa trăim intr-un mediu curat, dezinfectat, propice pentru o desfășurare normală a activităților. Știm cat de greu este să cureti un spațiu destul de mare si cat de mult dureaza. Dar, apelând la noi, nu veti mai avea griji in legatura cu acest lucru!

Timpul de realizare al curățeniei va fi minim iar calitatea garantată. In general, pentru curățenia unui apartament alocăm între 5 și 6 ore, pentru un spațiu de birouri între 6-7 ore in functie de mărime.
Folosim atat soluții speciale de curățenie cat si de dezinfectare. La final totul va străluci, dumeavoastra rămânânadu-vă sa va bucurați de curățenie si prospețime.

0737 838 708

Cere oferta


  Preturi personalizate nevoilor tale

  Prețurile variază în funcție de mărimea spațiului dar si de gradul de dificultate a realizării curățeniei.

  Personalul nostru este competent, cu experienta si de incredere.

  Ce spun clienții noștrii

  Aveam nevoie rapid de o firma de mutari mobila iar un prieten mi-a recomandat Fast Moving. E incredibil cat de repede s-au miscat .

  Mircea Capatana

  Mircea Capatana

  Director Economic

  Cand ne-am mutat la noul sediu cei de la Fast Moving ne-au ajutat imediat servindu-ne cu promptitudine si seriozitate.

  Anca Rosca

  Anca Rosca

  Manager agentie

  Cand m-am mutat la noul apartament aveam nevoie de putin ajutor in mutarea unor obiecte mai grele. Cei de la Fast Moving s-au descurcat de minune.

  Nicusor Dumitrescu

  Nicusor Dumitrescu

  Agent vanzari