Mutări firme

Calitate si rapiditate

Este timpul ca firma dumneavoastra sa se mareasca si sa necesitati un spatiu mai mare? Acesta este un moment important dar va ingrijoreaza transportul obiectelor? De acum nu veti mai avea nici un fel de grija deoarece firma noastra de mutari va sare in ajutor! Va ajutam sa impachetati, transportati si descarcati toate obiectele pe care doriti sa le mutati. Detinem masini care sunt bine intretinute, curate ce va vor asigura un transport de calitate, bunurile ajung la destinatie in stare perfecta.

Contactandu-ne pe noi, va punem in legatura cu un consultant, acesta stabilind cu dumneavoastra serviciile pe care le doriti si pretul acestora, la cerere putandu-se deplasa la fata locului gratuit. Data in care se va face mutarea va fi stabilita de comun acord in functie de disponibilitatea clientului si a echipei noastre. Vom semna un cotract prin care ne angajam sa va respectam cerintele, astfel incat sa fiti complet multumiti de serviciile prestate de catre noi. Echipa noastra este una tanara, experimentata, bine instruita, organizata, cooperanta si bine echipata care isi indeplineste obictivele in cel mai rapid mod. Activitatea lor va fi supravegheata de catre seful de echipa care ii va coordona si va avea grija ca totul sa se desfasoare conform planului.

0721.050.055

Cere oferta


  Impachetare fara griji

  Va oferim materialele necesare impachetarii obiectelor gratuit, avand posibilitatea sa ni le returnati astfel incat reciclarea lor sa fie realizata de catre noi. Raportul calitate pret va fi unul corect, fara anumite taxe adaugate pe parcurs, pretul fiind fixat inca de la inceput.

  De asemenea va putem oferi si servicii de curatenie.

  Ce spun clienții noștrii

  Aveam nevoie rapid de o firma de mutari mobila iar un prieten mi-a recomandat Fast Moving. E incredibil cat de repede s-au miscat .

  Mircea Capatana

  Mircea Capatana

  Director Economic

  Cand ne-am mutat la noul sediu cei de la Fast Moving ne-au ajutat imediat servindu-ne cu promptitudine si seriozitate.

  Anca Rosca

  Anca Rosca

  Manager agentie

  Cand m-am mutat la noul apartament aveam nevoie de putin ajutor in mutarea unor obiecte mai grele. Cei de la Fast Moving s-au descurcat de minune.

  Nicusor Dumitrescu

  Nicusor Dumitrescu

  Agent vanzari