Mutări internaționale

Oriunde in Europa

Un alt serviciu de care puteti beneficia este acela de mutari si transport international. Ne dorim ca in viitor sa ne axam mai mult pe acest tip de activitate, deoarece dispunem de resursele necesare. Va putem oferi si servicii de impachetare/despachetare (in cazul in care nu dispuneti de suficient timp), montare/demontare, etc. Materialele necesare va vor fi furnizate gratuit de catre noi, iar manipularea obiectelor se va face cu cea mai mare atentie. Demonatrea si montarea se va face de catre persoane competente, cu experienta.

Investim masiv atat in partea materiala cat si in resursa umana, dorindu-ne sa avem personal instruit, responsabil si educat.

In viitor, cu ajutorul evolutiei tehnologiei, dorim sa adoptam o noua strategie astfel incat vom scadea costurile si implicit, preturile.

0737 838 708

Cere oferta


Mutari internationale rapide

Fie ca ai ceva de adus din Europa fie ca te-ai mutat intr-o alta tara putem sa asiguram transport international si relocari internationale rapid si sigur fara prea multe batai de cap. Putem sa-ti transportam mobila pana in Anglia, Franta, Spania, Germania sau oricare alta locatie din Uniunea Europeana si nu numai. Cel mai potrivit ar fi sa stam de vorba pentru a ne putea asigura ca relocarea ta este un adevarat succes.

Ce spun clienții noștrii

Aveam nevoie rapid de o firma de mutari mobila iar un prieten mi-a recomandat Fast Moving. E incredibil cat de repede s-au miscat .

Mircea Capatana

Mircea Capatana

Director Economic

Cand ne-am mutat la noul sediu cei de la Fast Moving ne-au ajutat imediat servindu-ne cu promtitudine si seriozitate.

Anca Rosca

Anca Rosca

Manager agentie

Cand m-am mutat la noul apartament aveam nevoie de putin ajutor in mutarea unor obiecte mai grele. Cei de la Fast Moving s-au descurcat de minune.

Nicusor Dumitrescu

Nicusor Dumitrescu

Agent vanzari