Mutări internaționale

Oriunde in Europa

Un alt serviciu de care puteți beneficia este acela de mutări și transport internațional. Ne dorim că în viitor să ne axăm mai mult pe acest tip de activitate, deoarece dispunem de resursele necesare. Vă putem oferi și servicii de împachetare/despachetare (în cazul în care nu dispuneți de suficient timp), montare/demontare, etc. Materialele necesare vă vor fi furnizate gratuit de către noi, iar manipularea obiectelor se va face cu cea mai mare atenție. Demontarea și montarea se va face de către persoane competențe, cu experiență.

Investim masiv atât în partea materială cât și în resursă umană, dorindu-ne să avem personal instruit, responsabil și educat.

În viitor, cu ajutorul evoluției tehnologiei, dorim să adoptăm o nouă strategie astfel încât vom scădea costurile și implicit, prețurile.

0737 838 708

Cere oferta


Mutări internaționale rapide

Fie că ai ceva de adus din Europa fie că te-ai mutat într-o altă țară putem să asigurăm transport internațional și relocari internaționale rapid și sigur fără prea multe bătăi de cap. Putem să-ți transportăm mobilă până în Anglia, Franța, Spania, Germania sau oricare altă locație din Uniunea Europeană și nu numai. Cel mai potrivit ar fi să stăm de vorbă pentru a ne putea asigura că relocarea ta este un adevărat succes.

Ce spun clienții noștrii

Aveam nevoie rapid de o firma de mutari mobila iar un prieten mi-a recomandat Fast Moving. E incredibil cat de repede s-au miscat .

Mircea Capatana

Mircea Capatana

Director Economic

Cand ne-am mutat la noul sediu cei de la Fast Moving ne-au ajutat imediat servindu-ne cu promptitudine si seriozitate.

Anca Rosca

Anca Rosca

Manager agentie

Cand m-am mutat la noul apartament aveam nevoie de putin ajutor in mutarea unor obiecte mai grele. Cei de la Fast Moving s-au descurcat de minune.

Nicusor Dumitrescu

Nicusor Dumitrescu

Agent vanzari