Mutări locuințe

Siguranță și promptitudine

Pentru noi siguranta și cerințele clienților sunt foarte importante, de aceeea vă punem la dispoziție serviciul de mutări locuințe. Această operațiune se va desfășura în condiții optime, folosind materiale speciale, astfel încât obiectele dumnevoastră să beneficieze de o atenție deosebită. Vă oferim servicii complete de: împachetare/ despachetare, infoliere în folie stretch și bubble, montare/ demontare, încărcare/ descărcare, inclusiv așezare în locul indicat de dumnevoastră. Ceea ce ne recomandă este eficiența și profesionalismul. Avem o vastă experiență în acest domeniu, echipele noastre realizând până în prezent un număr impresionant de mutări. Dispunem de mașini dotate cu lift hidraulic ce poate ridică greutăți de până la 500 kg și personal profesionist. Suntem cooperanți, respectuoși atenți la nevoile clienților noștri.

0737 838 708

Cere oferta


Ce spun clienții noștrii

Aveam nevoie rapid de o firma de mutari mobila iar un prieten mi-a recomandat Fast Moving. E incredibil cat de repede s-au miscat .

Mircea Capatana

Mircea Capatana

Director Economic

Cand ne-am mutat la noul sediu cei de la Fast Moving ne-au ajutat imediat servindu-ne cu promptitudine si seriozitate.

Anca Rosca

Anca Rosca

Manager agentie

Cand m-am mutat la noul apartament aveam nevoie de putin ajutor in mutarea unor obiecte mai grele. Cei de la Fast Moving s-au descurcat de minune.

Nicusor Dumitrescu

Nicusor Dumitrescu

Agent vanzari