Mutări locuințe

Siguranta si promtitudine

Pentru noi siguranta si cerintele clientilor sunt foarte importante, de aceeea va punem la dispozitie serviciul de mutari locuinte. Aceasta operatiune se va desfasura in conditii optime, folosind materiale speciale, astfel incat obiectele dumnevoastra sa beneficieze de o atentie deosebita. Va oferim servicii complete de: impachetare/ despachetare, infoliere in folie stretch si bubble, montare/ demontare, incarcare/ descarcare, inclusiv asezare in locul indicat de dumnevoastra. Ceea ce ne recomanda este eficienta si profesionalismul. Avem o vasta experienta in acest domeniu, echipele noastre realizand pana in prezent un numar impresionant de mutari. Dispunem de masini dotate cu lift hidraulic ce poate ridica greutati de pana la 500 kg si personal profesionist. Suntem cooperanti, respectuosi atenti la nevoile clientilor nostri.

0737 838 708

Cere oferta


Ce spun clienții noștrii

Aveam nevoie rapid de o firma de mutari mobila iar un prieten mi-a recomandat Fast Moving. E incredibil cat de repede s-au miscat .

Mircea Capatana

Mircea Capatana

Director Economic

Cand ne-am mutat la noul sediu cei de la Fast Moving ne-au ajutat imediat servindu-ne cu promtitudine si seriozitate.

Anca Rosca

Anca Rosca

Manager agentie

Cand m-am mutat la noul apartament aveam nevoie de putin ajutor in mutarea unor obiecte mai grele. Cei de la Fast Moving s-au descurcat de minune.

Nicusor Dumitrescu

Nicusor Dumitrescu

Agent vanzari