Transport internațional de mobilă

Oriunde, oricand in siguranta

Realizam atat mutari interne cat si mutari de mobila international. In cazul in care v-ati hotarat sa va mutati lucrurile personale in alta tara, noi va dam o mana de ajutor in ceea ce priveste impachetarea, manipularea,transportul si despachetarea obiectelor. Am realizat mutari de mobila in tari precum Austia, Elvetia, Germania si Franta. Detinem masini bine echipate si bine intretinute pentru ca lucrurile dumneavoastra sa fie transportate corespunzator. Contactandu-ne pe noi scapati de orice grija si va asiguram ca obiectele vor ajunge intacte la destinatie. Acestea vor fi infoliate in materiale corespunzatoare si manipulate cu maxima atentie. Echipa noastra este cooperanta, respecta indicatiile clientului fiind oameni bine pregatiti, eficienti, responsabili si lucrand in interesul clientului. Transportul se va realiza in cel mai scurt timp, fara intarzieri si fara taxe in plus.

0721.050.055

Cere oferta


  Ce spun clienții noștrii

  Aveam nevoie rapid de o firma de mutari mobila iar un prieten mi-a recomandat Fast Moving. E incredibil cat de repede s-au miscat .

  Mircea Capatana

  Mircea Capatana

  Director Economic

  Cand ne-am mutat la noul sediu cei de la Fast Moving ne-au ajutat imediat servindu-ne cu promptitudine si seriozitate.

  Anca Rosca

  Anca Rosca

  Manager agentie

  Cand m-am mutat la noul apartament aveam nevoie de putin ajutor in mutarea unor obiecte mai grele. Cei de la Fast Moving s-au descurcat de minune.

  Nicusor Dumitrescu

  Nicusor Dumitrescu

  Agent vanzari